Aperitiv vafe cu parmezan si pesto

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2019 | 2049 vizualizari

 

Acum un an am inceput o calatorie spre o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Recunosc ca au fost si momente in care am calcat alaturi, dar...nimeni nu-i perfect.
 
Am invatat insa ca cele mai reusite combinatii sunt cele inventate din mers.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 250 ml lapte de orez
  • 250 g faina de orez
  • 50 g unt
  • 3 lg parmezan ras
  • 1 lg pesto de busuioc
  • cateva felii de rosii deshidratate
  • un praf de sare
  • 1 lgt zahar brut
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv vafe cu parmezan si pesto:

Topesti untul. Bati albusul spuma impreuna cu praful de sare. Adaugi pe rand galbenusul, untul topit, zaharul si laptele. Renunti la mixer si adaugi faina in ploaie, amestecand cu un tel. Trebuie sa obtii un aluat putin mai consistent decat cel de clatite. La final adaugi parmezanul, pesto si rosiile tocate marunt.

Coci vafele si le servesti calde cu dulceata de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv vafe cu parmezan si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute ca la mama acasa