Aperitiv oua umplute cu ton

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 7422 vizualizari

 

''Bunatati de Paste ''

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr pate ton Rio Mare
  • 2 lingurite cu maioneza
  • 2 lingurite cu mustar
  • frunze de patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ton:

Incepem prin a pune ouale la fiert intr-o craticioara cu apa pentru 10 minute. 

Cand ouale au fiert, le trecem prin jet de apa rece. Astfel ele se vor curata mai usor de coaja.

Curatam ouale de coaja si taiem fiecare ou in doua parti egale pe lungime. 

Intr-un castron punem galbenusurile, tonul, maioneza si mustarul amestecand dupa fiecare.

Gustam compozitia pentru a vedea de necesita sare.

Cand compozitia este gata, o punem intr-un pos si umplem fiecare albus.

Ornam cu frunzulite de patrunjel proaspat.

Le pastram la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute