- 4 oua
 
    - 150 g branza de burduf
 
    - 2 linguri de ulei
 
    - 2 linguri bulion
 
    - fulgi de chilli
 
    - cateva fire de cepsoara (chives)
 
						
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 2
																												Timp de preparare: sub 15 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion:
						
    - Branza se taie in felii mai subtiri si se pune pe foc, cu 2 linguri de ulei.
 
    - Cand s-a topit, se adauga bulionul si se amesteca, apoi se pun ouale si fulgii de chilli.
 
    - Se amesteca 1-2 minute, pana se gateste oul.
 
    - Se serveste cu cepsoara tocata.
 
Pofta buna!
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion" nu uita sa-i faci un review.