Aperitiv frittata cu spanac si telemea

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2017 | 2682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g telemea ( sau mozzarella / cascaval)
  • 100 g spanac congelat
  • 60 g baby morcovi
  • 60 g gogosari murati
  • sare
  • piper
  • o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu spanac si telemea:

Tai telemeaua cubulete. Daca este foarte sarata, pui o cantitate mai mica (telemeaua folosita de mine nu era foarte sarata). Tai gogosarii feliute, iar morcovii care sunt mai mari, ii tai in doua.
Intr-un bol, bati ouale spuma cu putin piper, un praf de sare si o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume. Adaugi spanacul decongelat si scurs bine de apa si mixezi compozitia, apoi adaugi morcovii, gogosarii si telemeaua si amesteci usor.

 Ungi un vas termorezistent cu unt si torni compozitia in el si introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C si lasi frittata pana este rumenita deasupra si bine patrunsa si in interior (aproximativ 30-35 de minute).
O lasi sa se racoreasca si o servesti simpla, cu o salata sau cu ce mai doresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu spanac si telemea" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati