Acordeoane

de Oana in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2009 | 9535 vizualizari

 

O garnitura super buna si super usor de realizat. Se poate servi doar cu o salata verde, bun, bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari si lunguieti
  • feliute de muschi file sau sunca presata
  • feliute de cascaval
  • cateva ciuperci champignion mari
  • doi ardei grasi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acordeoane:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, dar nu de tot, pana jos. Se aseaza pe o folie de aluminiu suficient de mare sa se poate impacheta apoi cartoful in ea. Printre feliile de cartof se aseaza alternativ, o feliuta de sunca sau muschi, o felie de ciuperca si o felie de ardei gras. Se sareaza si pipereaza cartoful. Se aseaza desupra cateva feliute subtiri de unt si o felie de cascaval. Se impacheteaza in folia de aluminiu si se pun intr-o tava. Se lasa la cuptor pana se inmoaie cartoful, apoi se da la o parte staniolul si se lasa sa se rumeneasca putin deasupra. Se servesc calzi, cu cascaval ras si smantana.

TIPS-URI

1

Se pot umple cu diverse legume, dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Acordeoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai