Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2014 | 4162 vizualizari

 

Sunt bune , satioase si apreciate de copii mei .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 250 ml. apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • cas de oaie
  • triunghiuri de branza topita
  • 2 fire ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 ou pentru uns
  • chimen
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar:

Framantam un aluat  din  faina , drojdie , zahar , apa , sare , cand aluatul se desprinde usor de mana adaugam uleiul caldut  si lasam la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul .

Intre timp spalam ceapa si mararul si le taiem marunt.

Razuim casul si amestecam cu ceapa verde si mararul maruntite .

Intindem aluatul si umplem cornurile cu compozitia de mai sus .

Am umplut cateva cu triunghiuri de branza topita.

Batem un ou si ungem cornurile cu ajutorul unei pensule si presaram chimen peste ele.

Lasam 10 minute sa creasca in tava si le introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Se servesc calde .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi pentru umplut si branza de oaie sau vaca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza sarata