Micutza Luana

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 13.03.2013

RETETE137
PRIETENI170
Retete / Mancaruri cu carne

Frigarui

In Mancaruri cu carne la 28 Dec 2015

Carnea se taie cubulete potrivite se asezoneaza cu sare si piper. Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa . Rosiile se spala si se lasa intregi sau taiate pe jumatate. Se ia un betigas se pune o bucatica de carne de porc, ardei ceapa rosie, o bucatica de carne de...

Pulpite la gratar

In Mancaruri cu carne la 30 Mai 2015

Incingem gratarul ( eu am fcut cu lemne pentru ca nu am avut carbuni) Pulpele se ung cu toate ingredientele. Punem puiul pe gratar si lasam sa se patrunda bine. Din cand in cand se introarce pe toate partile sa se patrunda peste tot. Il puteti servi cu orice garnitura doriti....

Pui pe sticla

In Pui la 6 Mai 2015

 Puiul se spala bine incat sa nu ramana nimic pe dinauntru. Se amesteca toate ingredientele si se maseaza puiul peste tot. Puiul il introducem pe sticla in care am pus apa si se da la cuptor cca 1 ora . Dupa ce sa rumenit il scoatem si se poate servi cu ce dorit. Eu am pus un...

Fasole scazuta

In Mancaruri cu carne la 6 Mai 2015

Fasolea se lasa la inmuiat in apa cu o seara inainte . Se da intr-un fiert si se arunca apa . Ceapa se caleste cu carnea pana prinde un pic de culoare. Se adauga sosul de rosii apoi fasolea . In timpul fierberii adaugam foile de dafin , sarea piper dupa gust si la sfarsit usturoiul...

Chiftelute marinate

In Vita la 24 Iun 2014

Intr-o craticioara punem uleiul si catelui de usturoi la calit un min. pe o parte si alta. Adaugam sosul de rosii , si jumate de cana de apa . Adaugam mirodeniile si lasam sa fiarba circa 25 minute. Intre timp ne ocupam si de chiftelute. Amestecam carnea cu oul, painea, faina si...

Musaca de cartofi 2

In Pui la 8 Iun 2014

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja . Smantana se amesteca cu galbenusurile . Cascavalul se da prin razatoarea mica. Ceapa se toaca marunt, se freaca cu vegeta si se pune la calit. Adaugam carnea tocata si mai lasam 3 -4 minute . Adaugam o cana de apa sucul de rosii si...

Costite lipicioase

In Porc la 2 Mai 2014

Coastele se stropesc cu sosul de soia si  se pun intr-o tava. Se pun pe foc cate un minute pe o parte si pe alta . Ceapa taiata marunt , ghimbirul feliat subtire, sarea, piperul, ardeiul taiat marunt se adauga peste coaste, impreuna cu usturoiul, mierea, anasonul, vinul si supa . ...

Pui cu sos de capere si mustar By Gaby_d

In Pui la 27 Apr 2014

Carnea se fierbe cu putina sare, se spumeaza si se strecoara zeama. Intr-o cratita se pune putin ulei la incins dupa care adaugam carnea stropita cu sos de soia si le rumenim . Adaugam ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca un minut si stingem cu zeama de la carne . Se lasa la fiert pana...

Friptura de porc si costite

In Porc la 2 Mar 2014

Carnea se taie in bucati mici si se condimenteaza cu sare, piper, impreuna cu costitele  Cartofii se curata si se taie in bucati mari . Intr-o tava se pun carnea , costitele , rozmarinul, vinul, o cana de apa si putin ulei . Se da la cuptorul incins circa 60 minute .

Snitel din piept de pui condimentat

In Pui la 4 Feb 2014

Bucatile de carne se pun pe un prosop de hartie pentru a absoarbe apa . Apoi le batem cu ciocanul pe amble parti si le condimentam cu sare . Intr-o farfurie amestecam faina cu piperul , usturoiul si ghimbirul. Fiecare bucata de carne sa da prin amestecul de faina si se prajeste in uleiul...

Papricas cu fasonari de pui

In Pui la 9 Ian 2014

Ceapa se toaca marunt se freaca cu vegeta si se pune la calit , peste care adaugam ardeiul taiat si el marunt. Se lasa 5 minute . Adaugam bucatile de pui peste ceapa , apoi bulionul si apa . Lasam sa fiarba la foc mic 25-30 minute . Intre timp facem galustile . Peste pireu adaugam...

Cartofi umpluti

In Mancaruri cu carne la 9 Ian 2014

Cartofii se ferb in coaja dupa care se dau la rece. Se curata si se taie in jumatate . Ii scobim in mijloc cat sa ii umplem . Baconul si sunca se taie marunt si se pune putin la calit cat sa prinda culoare . Cartofii ramasi (ce am scobit) ii pisam,  adaugam baconul , sunca, oul,...

Piftelute pe pat de maioneza si ceapa

In Porc la 27 Dec 2013

Preparam piftelutele . Amestecam carnea tocata cu restul ingredientelor pana se leaga , daca este prea moale se adauga putina faina . Din compozitie formam bilute mici pe care pe prajim in uleiul incins , si se scot pe un servetel de bucatarie pentru a elimina uleiul in  exaces....

Pui cu legume

In Pui la 20 Dec 2013

Bucatile de pui se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt si ardeiul . Peste carne adaugam si ciupercile impreuna cu sarea, piperul si apa . Lasam sa fiarba  pana scade apa si au fiert legumele . Se poate servi si cu mamaliguta.  

Tochitura

In Porc la 11 Dec 2013

Carnatul, carnea, cabanosul si slanina se taie cubulete nu foarte mici si se pun la prajit. Ceapa se toaca marunt si se pune peste carne . Adaugam usturoiul, sarea, piperul dupa gust, vinul si lasam 5 minute sa se inabuse. Peste care adaugam bulionul , apa si cimbrul lasam sa scada.

Snitel Florentin

In Pui la 2 Sep 2013

Pieptul de pui se taie feli subtiri si se bate putin . Se bat ouale cu sare piper si apa . Se da fiecare felie pe rand prin faina , ou,  cascaval ras si pesmet , apoi se pune la prajit in uleiul incins .

Tocanita de porc cu legume

In Porc la 2 Sep 2013

Carnea se taie cubulete si se pune la calit in uleiul incins . Ceapa se curata se taie marunt se freaca cu vegeta si se adauga peste carne. Morcovul se curata  se taie rondele si se adauga si el. Ardeiul se taie clinuri si se adauga aproape la sfarsit impreuna cu sucul de rosii si...

Ciuperci si carnati la cuptor

In Mancaruri cu carne la 30 Mai 2013

Se scoate carnea din carnati si se face piftelute (Sau se lasa carnatii normal si se taie cubulete) . Se incinge uleiul si se pun la prajit , peste care adaugam ceapa . Se adauga si ciupercile si se soteaza  5 minute . Se adauga mustarul , smantana si 4 linguri de apa . Se...

Musaca de cartofi

In Mancaruri cu carne la 30 Mai 2013

Cartofii se pun la fiert in coaja cu putina sare circa 25 minute. Dupa fierbere se scurg de apa si se lasa la racit. Dupa racire se curata si se taie rondele de circa 7 centimetri, nu foarte subtiri. Morcovul se curata si se taie rondele. Carnea tocata se pune la prajit la foc mic, cu morcovul...

Ciulama de pui

In Pui la 22 Mai 2013

Eu aveam un pui intreg, asa ca am pus doar copanele, aripioarele si jumatate din pieptul de pui. Se taie bucatele si se pune la prajit in uleiul incins. Morcovul curatat il taiem rondele, la fel procedam si cu ceapa verde, iar cea uscata o taiam cat mai marunt. Dupa ce s-a prajit putin adaugam...

Friptura de porc

In Porc la 4 Mai 2013

Carnea de porc se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava, de asemenea si carnatul. Se preasara pe rand condimentele, sarea, piperul, foile de dafin, vinul, uleiul, telina taiata bucati cat mai mari si usturoiul taiat rondele .  Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor...

Afisate 1 - 21 din 21 retete    

Postari recente

publicat la 28.12.2015

Salata de fructe

publicat la 28.12.2015

Frigarui

publicat la 03.12.2015

Prajitura Valentina

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]