publicat la 20.03.2021
publicat la 20.03.2021
publicat la 18.03.2021
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata
Se mixeaza untul, untul de arahide si zaharul pudra. Se adauga ouale, sarea si vanilia, apoi faina amestecata cu bicarbonatul. Se adauga si chipsurile de ciocolata. Se introduce compozitia la rece pentru 15 minute. Se fac bilute potrivite ca marime si se aseaza in tava cu hartie de copt. Se...
Desert tort Medovik cu blat pufos
Pentru blat am pus pe foc mierea pana si-a schimbat culoarea, a inceput sa se albeasca. Am mixat ouale spuma cu zaharul pana ce acesta s-a topit. Peste oua am adaugat mierea calda, apoi uleiul. Am adaugat apoi faina amestecata cu praful de copt. Am pus compozitia intr-o forma rotunda cu diametrul...
Desert tort cu crema de ciocolata, crema de vanilie si insertie de zmeura
Pentru blat am mixat ouale cu zaharul si un praf de sare. Am adaugat uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. La final am adaugat si apa fierbinte. Am pus compozitia intr-o forma rotunda cu diametrul de 18cm. Am introdus tava in cuptorul incins pentru 20-25 de minute. Pentru...
Desert briose cu ciocolata si portocala confiata
Am mixat spuma cele 3 oua cu un praf de sare si cu zaharul. Am folosit un pahar de 150 ml si am adaugat un pahar de ulei, unul de lapte si unul de smantana. Am adaugat faina amestecata cu un plic de praf de copt, bobitele de ciocolata si coaja de portocala confiata. Am pus compozitia in...
Desert cu biscuiti, branza si afine
Pentru baza am macinat biscuitii si i-am amestecat cu untul moale. Am distribuit amestecul intr-un vas in care am pus hartie de copt. Am presat usor compozitia de biscuiti. Pentru compozitia de branza am mixat ouale cu zaharul si un praf de sare, pana cand s-a topit zaharul. Am adaugat crema...
Desert Semiluna de ciocolata
Pentru blat se mixeaza untul spuma, se adauga 80 gr zahar, apoi faina amestecata cu cacaua, praful de sare si un plic de praf de copt. Cele 6 albusuri se bat spuma cu 50 gr zahar si se adauga peste compozitia de mai sus, amestecand usor. La final se adauga nuca macinata. Se pune compozitia intr-o...
Desert prajitura cu morcov si crema de branza
Pentru blat am mixat spuma ouale cu praful de sare si zaharul pana si-au dublat volumul. Am adaugat uleiul mixand in continuare, apoi faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara. Am adaugat si morcovul ras si coaja de portocala, amestecand cu o spatula. La final am adaugat...
Desert prajitura Boema
Pentru blat am mixat albusurile spuma cu un praf de sare, am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit. Am adaugat galbenusurile unul cate unul, apoi laptele si uleiul. La final am adaugat faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Am pus compozitia intr-o tava cu hartie de copt si am...
Desert foi cu miere, cacao si crema caramel
Pentru foi am amestecat ouale cu sarea, zaharul, mierea, cacaua si untul bucatele. Am pus amestecul pe foc pana s-au topit untul, zaharul si mierea. Am luat vasul de pe foc si am adaugat treptat faina amestecata cu bicarbonatul. Am lasat aluatul sa se odihneasca o jumatate de ora, apoi am copt...
Desert tort Karpatka
Am inceput cu pregatirea cremei. Am mixat putin ouale cu zaharul, am adaugat amidonul, apoi treptat laptele. Am pus vasul pe foc si am fiert crema pana s-a ingrosat. Am luat vasul de pe foc, am adaugat untul moale si la final vanilia. Am lasat crema sa se raceasca. Pana s-a racit crema,...
Desert prajitura cu lamaie
Pentru blat am mixat spuma albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit. Am adaugat si zeama si coaja rasa de lamaie. Separat am mixat galbenusurile cu cele 2 linguri de ulei si 2 linguri apa rece. Am adaugat galbenusurile peste albusuri si apoi faina...
Desert Carrot cake (tort morcovi)
Pentru blat am mixat spuma ouale cu praful de sare si zaharul pana si-au dublat volumul. Am adaugat uleiul mixand in continuare, apoi faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara. Am adaugat si morcovul ras si coaja de portocala, amestecand cu o spatula. La final am adaugat si...
Desert prajitura cu afine, lamaie si mascarpone
Am mixat spuma ouale cu zaharul si un praf de sare , am adaugat uleiul, smantana, lamaia si la final faina amestecata cu praful de copt.Am stropit afinele cu putina zeama de lamaie si am presarat peste ele putina faina. Am uns cu unt un vas termorezistent, am asezat un strat din compozitie apoi...
Desert tort duo ciocolata cu oreo
Pentru blat am mixat oul cu zaharul, un praf de sare, uleiul, laptele. Am adaugat faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. La final am incorporat treptat apa fierbinte. Am copt blatul intr-o forma rotunda detasabila de 20 cm. Pentru mousse am mixat putin cele 2 oua intregi cu zaharul si...
Desert tarta cu piersici si afine
Pentru aluat am amestecat faina cu zaharul, sarea, praful de copt, untul si oul. Trebuie sa rezulte un aluat sfaramicios. Am oprit mai putin de un sfert din acest aluat, restul l-am pus intr-o tava cu hartie de copt, l-am presat usor si am introdus tava la rece. Am curatat piersicile de coaja (...
Desert fursecuri duo
Am mixat spuma untul moale cu zaharul pudra. Am adaugat oul si apoi faina amestecata cu praful de copt. Am impartit compozitia in doua parti egale. O parte am amestecat-o cu cacaoa. Am lasat 20 de minute compozitiile la rece, apoi am intins fiecare bucata separat. Am suprapus cele doua foi si am...
Desert prajitura cu mere si aluat fraged
Am framantat untul moale cu 300g faina, un praf de sare si zaharul pudra. Am adaugat ouale si apoi treptat restul de faina amestecata cu praful de copt. Am omogenizat bine si am pus aluatul la rece pana am pregatit merele. Am curatat merele si le-am dat pe razatoarea mare. Le-am pus intr-o...
Desert cheesecake cu ciocolata si menta
Pentru blat am topit ciocolata neagra cu untul. Am mixat spuma albusurile cu un praf de sare si 80 g zahar, am adaugat ciocolata topita cu untul, apoi faina amestecata cu praful de copt. Am pus compozitia intr-o forma rotunda si am introdus tava in cuptorul preincalzit. Pentru...
Desert cheesecake Kinder Bueno
Am macinat biscuitii, i-am amestecat cu cacaua si apoi cu untul topit. Am asezat aceasta compozitie intr-o forma rotunda cu peretii detasabili. Am presat usor compozitia de biscuiti si am introdus forma la rece. Am maruntit batoanele de napolitane Kinder, am topit ciocolata (eu nu am avut 250...
Desert cheesecake cu ciocolata
Am macinat biscuitii, i-am amestecat cu untul topit si o lingura de cacao. Am asezat amestecul de biscuiti intr-o forma rotunda de tort cu inel detasabil. Am introdus forma la rece. Am mixat ouale cu zaharul pudra( daca va place mai dulce mariti cantitatea de zahar), am adaugat branza si...
Aperitiv ochelari din foietaj cu carnaciori
Am intins aluatul foietaj si l-am taiat bucati late cat doua palme. Am asezat carnaciorii in partile laterale ale foietajului si am rulat dinspre margini spre mijloc concomitent cu ambele parti pana s-au unit. Am format un rulou cu doi carnaciori in mijloc. Am taiat felii late cat un deget pe...
Desert mini eclere
Pentru coji punem intr-un vas apa, uleiul si sarea. Punem vasul pe foc si lasam pana da clocot. Dam vasul deoparte si adaugam toata faina o data, amestecand pana se omogenizeaza. Lasam compozitia sa se racoreasca cateva minute apoi adaugam ouale unul cate unul, amestecand energic dupa fiecare....
Aperitiv bruschete cu zacusca
Ungem fiecare felie de paine cu unt moale. Peste unt intindem un strat subtire de zacusca de vinete. Peste zacusca presaram din belsug cascaval ras. Asezam feliile intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins pentru 7-10 minute, pana se gratineaza...
Aperitiv oua umplute cu avocado
Am fiert ouale, le-am decojit si le-am taiat pe jumatate. Am pasat avocado, am adaugat peste el putina zeama de lamaie. Peste avocado pasat am adaugat galbenusurile fierte, o ceapa rosie mica tocata marunt, sare si 2 linguri crema de branza. Am omogenizat compozitia si am umplut jumatatile...
Desert tort cu mascarpone si caramel
Pentru blat topim ciocolata cu untul si lasam sa se racoreasca. Mixam spuma ouale cu praful de sare si zaharul. Dupa ce ouale si-au dublat volumul, adaugam ciocolata topita cu untul, mixand in continuare. Adaugam faina , mixand in continuare, iar la final adaugam alunele. Punem...
Desert strudel cu branza si visine
Pentru aluat amestecam oul cu otetul, uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam si faina framantand usor. Aluatul nu trebuie sa fie nici moale, dar nici prea tare. Intindem aluatul cat putem de mult si peste el distribuim untul moale, apoi il rulam si il introducem la rece cel putin o ora....
Rulada din carne tocata cu legume si cascaval
Am amestecat carnea tocata cu condimentele, cele doua oua si 50 g cascaval ras. Am intins carnea tocata pe o bucata de hartie de copt. Peste carne am presarat legumele congelate si 50 g cascaval ras. Cu ajutorul hartiei de copt am rulat carnea formand o rulada. Am asezat rulada cu...
Desert Snickers Bars
Pentru blat mixam spuma albusurile cu praful de sare, apoi adaugam zaharul mixand in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul, nuca maruntita si la final faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Turnam compozitie intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in...
Desert cupcakes tiramisu
Pentru cupcakes mixam spuma ouale cu zaharul si praful de sare. Adaugam untul moale, uleiul, iaurtul mixand in continuare. Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, apoi lapte, din nou faina, apoi lapte, apoi faina. Punem hartiute in tava de briose si le umplem trei...
Desert chec rapid
Mixam spuma ouale cu zaharul si praful de sare. Adaugam uleiul mixand in cntinuare, apoi chefirul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Pregatim cu hartie de copt doua forme de cozonac. Impartim compozitia in doua. Asezam intr-o tava un strat dintr-o jumatate de compozitie, apoi...