publicat la 21.11.2025
publicat la 17.04.2023
publicat la 11.02.2022
O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta
200 g de brânză ricotta se amestecă cu 1 ou întreg şi câteva picături de îndulcitor. Găluştele de mărimea unei linguri se rumenesc într-o tigaie uscată, la foc...
Snitel imperial
Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte. Intr-un castron amestecam caisele taiate...
Prajitura cu ciocolata, cafea, fructe de padure si alune
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate: faina, cacaua, sare, praf de copt, bicarbonat. Fructele de padure se pudreaza...