Vol-au-vent umplute-aperitiv cald

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2014 | 3891 vizualizari

 

Avem oaspeti neasteptati?o gustarica buna si usor de preparat ..

 

INGREDIENTE

  • 8-10 vol-au-vent
  • 100 g prosciutto sau bacon
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent umplute-aperitiv cald:

Luam o tava si asezam in ea vol-au-vent.

Taiem bucatele mici bacon sau prosciutto si umplem pe jumatate vol-au-vent.

Taiem bucatele si cascavalul si punem deasupra,mai cu varf.

Incalzim cuptorul si introducem vol-au -vent cam 10 minute la temperatura de 180° sau pana cand vedem ca s-a topt cascavalul.

Servim calzi.

TIPS-URI

1

puteti folosi orce fel de cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent umplute-aperitiv cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj