"Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 7297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi de marime medie
  • 8 oua
  • 1 pachet de mazare cu morcovi congelate
  • 1 pachet de pateuri “Vol-au vent” congelate
  • 4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  •  sare dupa gust
  •  masline negre pentru decorPentru maioneza
  • ulei de porunb
  • 2 lingurite de mustar
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 1 galbenus de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute:

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete. Se aseaza intr-o tava de cuptor la cca 1 cm distanta unele de altele si se ung cu ou batut cu putina apa. Se pun la cuptorul incalzit in prealabil la 205 grade cca 18 minute, sau pana au luat o culoare aurie.

Cartofii se curata de coaja si se pun la fierb in apa cu sare 20 de minute. Mazarea si morcovii se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Ouale se fierb tari.

Intr-un bol se taie marunt cartofii dupa ce s-au racit, castravetii murati si gogosarul murat. Se adauga mazarea si morcovii scursi bine de apa. Ouale se curata de coaja , se taie in jumatati si se scot galbenusurile intr-un bol si se sfarama cu o furculita.Se adauga si albusul de la un ou taiat marunt.

Se face maioneza( mie imi place sa o fac cu mana nu cu mixerul).

Pentru umplutura de la oua se mai adauga putin din compozitia pentru salata si maioneza, se potriveste de sare.

Se umplu ouale ,se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu masline negre, frunza de patrunjel, rondele de castravete murat. Se adauga maioneza la salata, se potriveste de sare si se umplu formele de “vol-au-vent” ; se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu masline negre, rondele de castavete murat sau frunza de patrunjel.

Salata ramasa se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale umplute , felii de gogosar murat si masline negre. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra ""Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare