"Vitello tonnato"

de brunetica in Vita, 17 Oct 2011 | 6052 vizualizari

 

O reteta delicioasa si simpla

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vitel    
  • 300 g maioneza       
  • 10 capere                  
  • 100 g ton     
  • sare     
  • piper     
  • o lingurita zeama de lamaie sau otet balsamic     
  • 2 foi de dafin                                                                   
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Vitello tonnato":

Intr-o oala punem la fiert carnea cu condimente si cele 2 foi de dafin , lasam carnea la fiert pentru circa 1 ora jumate sau 2 ore. Dupa ce carnea a fiert o lasam la racit. Intre timp pregatim sosul.  tonul cu 3-4 capere , maioneza, sare , piper si zeama de lamaie sau otetul le da-m prin mixer pentru a obtine un sos cremos si moale. Pe un tocator  taiem  carnea feliute. Asezam pe un platou carnea o asezonam cu sosul si cateva capere. Va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

     

Daca ti-a placut reteta noastra ""Vitello tonnato"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras 1

17.10.2011, 22:01

Bine ai venit in rindul bucatarasilor, Ancutza! Speram sa-ti fim prieteni care sa-ti insenineze ziua, iar tu sa adaugi in site un zimbet si o vorba buna. Criticile-s interzise aici! Lege

kamy 1

18.10.2011, 00:22

bine ai venit!!cred ca-i tare bun

brunetica 1

18.10.2011, 15:07

draga bucataras am promis ca o sa vin pe blogul tau si mi-am tinut promisiune, la mine promisiunea este mai rea ca datoria . sincer imi face placere la tine pe blog toti bucatarasii sant foarte prietenosi si primitori si mai e ceva imi place sa gatesc si sa fac dulciuri iar la voi aveti o gramada de retete una si una mai delicioasa, acum am de unde invata retete noi de pe blogul "bucataras " va pupic dulce pe toti bucatarasii

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vitel in sos de bere