Vitel in sos cu vin

de epurasha2bb in Vita, 29 Iul 2010 | 6666 vizualizari

 

un deliciu

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura sos de soia
  • 300 g carne vitel(muschi sau vrabioara)
  • 100 ml vin rosu/negru
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o frunza de dafin
  • 1 graunte de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel in sos cu vin:

Se stroseste gruntele de usturoi cu lama lata a unui cutit .Se incinge uleiul de msline si se adauaga usturoiul in el si frunza de dafin, se roteste usor tigaia sa se aromatizeze uleiul, apoi scoatem usturoiul si frunza de dafin si adaugam carnea  de vitel splata si tocata cubulete.Lasam la foc mic pana se patrunde carnea dar s afie totusi moale.

Se curata ceapa  si morcovul d ecoaja si apoi se toaca ceapa solzisori iar morcovul de da pe razatoare.Se taie rondelute si un ardei rosu.Se calesc impreuna cu carnea de vitel si la sfarsit se adauga vinul si sosul de soia si se mai lasa pana se evapora alcolul din vin si ramane doar aroma.

Se serveste cu conopida murata  si verdeata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel in sos cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sylvia 1

29.07.2010, 19:36

bestiala

mena29 1

30.07.2010, 07:47

Cred si eu ca-i un deliciu

epurasha2bb 1

30.07.2010, 16:32

multumesc fetelor, e si usor de facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de vitel cu sos