Vitel cu spanac in oala de lut

de susu in Vita, 29 Apr 2011 | 4305 vizualizari

 

O minunatie iese in aceasta oala, carnea se topeste in gura de frageda ce e si mancarica capata un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 4 kg spanac
  • 500 gr carne de vital
  • 1 ceapa
  • Putina zeama de carne
  • Boia dulce
  • Vegeta
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 morcov
  • Cateva felii de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu spanac in oala de lut:

Calim ceapa tocata marunt, adaugam apoi usturoiul taiat, carnea bucati si boiaua. Punem supa fierbinte atat cat sa acopere putin carnea dupa care adaugam treptat spanacul spalat si taiat mai mare.Puteti sa-l lasati intreg daca va place sa simtiti spanacul in lingura. Odata ce s-a inabusit bine transferam mancarea in oala, punem morcovelul taiat in patru si-o dam la cuptor. Spre sfarsit adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust.

Puteti pune putina zeama de lamaie la final sau cateva felii, ii da un gust bun. Aceasta oala este smaltuita, eu o pun in cuptor inca de la inceput si nu il incalzesc in prealabil ca sa nu am surprize sa crape. Scoateti oala calda din cuptor si adaugati mancarea dupa care o dati la loc. Se poate face aproape orice si rezultatul este nemaipomenit.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu spanac in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si inveliti in aluat de pizza(reteta video)