Vitel cu legume in vas de lut

de susu in Vita, 31 Mai 2012 | 8453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg carne de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • Varza alba
  • 2-3 cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 brocoli
  • 1-2 ardei capia
  • Sos de soia
  • Curry
  • Sare
  • Piper
  • Bulion
  • Cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume in vas de lut:

Se taie carnea cubulete, se spala legumele si se taie bucati potrivite. Brocoli se desface buchetele si se pune in apa cu sare pentru 10 minute dupa care se spala. Se amesteca carnea impreuna cu legumele, condimentele si putina pasta de tomate. Se da la cuptor la foc mic cateva ceasuri bune.
Imi trebuie poza finala sa fac data viitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

31.05.2012, 20:30

Sim0na 1

31.05.2012, 21:29

delicios!!!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 09:10

Ce harnicutza ai fost saptamana asta!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]