Visine pentru prajituri -la borcan

de Sidy in Sirop / Compot, 27 Aug 2010 | 9111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 1,5 kg zahar
  • 1 plic conservant( numai in cazul in care nu aveti o camara buna racoroasa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri -la borcan:

Visinele se spala , li se rup coditele si se lasa apoi la scurs.
Se scot samburii cu dispozitivul special.
Visinele se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se invarte bine sa se topeasca zaharul.
Se lasa asa de azi pe maine , invartindu-se din cand in cand.
A doua zi se adauga la compozitie un pliculet de conservant( daca este cazul). Visinele de preseaza putin in borcane , se acopera cu sirop si se pun capacele.Siropul ramas se pune in sticle capsate. Visinele si siropul se pun apoi direct in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri -la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

27.08.2010, 10:25

Bune,si eu am facut dupa reteta ta.Sunt minunate.

Rocsi 1

27.08.2010, 11:46

sunt bune...iarna la prajiturele...am si eu dar cateva nu prea multe

Corinuta 1

27.08.2010, 19:17

Mama pune de-astea....eu fur cate-un borcan cand trec pe la ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine conservate pe iarna