Visine pentru prajituri

de Bunica in Conserve, 20 Iun 2017 | 6244 vizualizari

 

Rețeta este de la draga noastră Dia. Pentru a crea loc în congelator am optat pentru această rețetă.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg vișine
  • 1 kg zahar
  • 3 tablete aspirină
  • 3 borcane de 800 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri:

Vișinele curățate de codițe și frunzulițe, le speli și le scoți sâmburii.

Le pui într-un vas încăpător (cratiță de 4 l.) și torni zahărul peste ele.

Le lași 2-3 ore, amestecând din când în când, apoi le pui în frigider pentru 12 ore, să se topeacă zahărul.

Scoți vasul cu vișine, iei vișinele cu o lingură și le pui în borcanele bine spălate.

În fiecare borcan pui o aspirină, sucul lăsat de vișine pînă se umple borcanul.

Căpăcești și le așezi frumos în cămară pentru iarnă.

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]