Vinete umplute cu piept de pui

de Angelina_Elena in Pui, 19 Apr 2012 | 4524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 2 cepe
  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei mai mici
  • 600 g piept de pui
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii in bulion(400 g)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 200 g cascaval
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu piept de pui:

Legumele si pieptul de pui  se taie cubulete mici, in afara de usturoi si morcov care se dau pe ochiul mic al razatorii. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins, adaugam legumele si condimentam cu putina sare. Lasam legumele sa se inmoaie putin, apoi adaugam pieptul de pui,usturoiul. Apoi se adauga rosiile pasate, putin piper si patrunjelul verde tocat. Lasam sa fiarba pana scade sucul de pe legume.

Vinetele se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingura. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza vinetele; se pune umplutura  si se apasa usor.

Dam apoi tava la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.

Dupa ce s-au facut, scoatem tava din cuptor, presaram cascavalul, si dam din nou la cuptor pentru 5 minute.

Se servesc calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute