Vinete umplute

de onuta in Mancaruri cu carne, 7 Iul 2010 | 4858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 4 oua
  • 200 gr sunca presata
  • 100 gr carnaciori afumati
  • 50 ml ulei de masline
  • 200 gr cascaval
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se pun 3 oua la fiert,circa 15 minute de cand da in clocot.Intre timp se taie vinetele pe lungime si se scoate miezul cu o lingura.Se stropeste cu zeama de lamaie,pentru a nu oxida.

Se prepara umplutura:sunca se taie cubulete,la fel si carnaciorii si miezul de la vinete.Dupa ce s-au racit ouale se taie si ele cubulete.

Se pun toate ingredientele intr-un vas,peste care se adauga sare,piper,un ou crud,100 gr cascaval,si uleiul de masline.

Se unge o tava cu ulei de masline.Vinetele se umplu ce acest amestec,si se adauga in tava.Se taie ceapa rondele si se adauga peste vinete.

Se dau la cuptor pana se inmoaie vinetele.Se scot pe un platou si se garnisesc cu ardei gras,si cascaval ras.

Se pot servi alaturi de o felie de sunca,sos de rosii si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carnati