Vinete umplute

de Miha in Pui, 2 Iun 2009 | 6719 vizualizari

 

Pornind de la ideea Oanei,am facut si eu aceasta mancarica...Super!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • verdeata
  • 1 rosie
  • boabe de porumb
  • cateva buchetele de brocolli
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vanata o taiem in 2,pe lungime. Scobim miezul si presaram cu sare. Lasam cateva minute,apoi clatim vanata de zeama lasata.

Intre timp pregatim umplutura. Tocam pieptul de pui,impreuna cu oul,ceapa,rosia  si verdeata.

Repartizam aceasta umplutura in cele 2 jumatati de vanata.Acoperim cu boabe de porumb,din loc in loc punem cateva buchetele de brocolli.Presaram cascaval din belsug si punem intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline.Adaugam un pahar de apa si usturoiul taiam bucati.

Acoperim cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Foarte bun si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

02.06.2009, 13:52

Interesanta varianta asta ... si cu porumb ... yammy

Oana 1

02.06.2009, 15:17

Super, MIha! cu cat mai multe legume, cu atat mai buna!! ai facut si sos cu iaurt si usturoi?

Miha 1

02.06.2009, 17:18

N-am mai facut nici un sos.Am mancat-o cu paine calda (abia scoasa din masina )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]