Vinete si ardei umpluti

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2009 | 4620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 ardei
  • 100 gr orez fiert
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 150 gr patrama de curcan
  • sare, piper, boia, delikat
  • 50 gr cascaval
  • rosii cherry
  • 1 ou
  • Sos:
  • 125 gr smantana
  • 1/2 capatana de usturoi
  • sare
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete si ardei umpluti:

Vinetele se taie in jumatate pe lung, se scobesc de miez, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii se taie si ei in jumatate si se curata de seminte.
Se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei, se adauga pastrama taiata cubulete, apoi miezul de la vinete. Se condimenteaza, iar cand sunt gata se amesteca cu orezul fiert. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu oul crud. Se umplu vinetele si ardeii cu amestecul de orez, se presara deasupra cascaval ras si se aseaza jumatati de rosii cherry. Se aranjeaza intr-un vas de yena in care se toarna apoi o cana de apa si se coc aproximativ o ora. Am servit cu sos de smantana cu usturoi si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

08.07.2009, 18:51

usor de preparat,dar si mai usor de mancat.

Oana 1

09.07.2009, 16:04

Asa e! Ne primesti la masa?

ala_oancea 1

10.07.2009, 15:06

Poftiti, poftiti !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive festive