Vinete prajite

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2012 | 5075 vizualizari

 

numele l-am luat de la mamaia ,asa le spune ea...doar ca ea le face fara ou...cu ou sunt insa mult mai bune.

 

INGREDIENTE

  • o punga de vinete congelate sau vinete proaspete, cam 300 g
  • 2 oua
  • o ceapa
  • rosii din conserva, cam 200 g
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Vinetele se scot la decongelat la temperatura camerei, se toaca putin apoi. Se caleste ceapa taiata marunt in ulei, la foc iute, apoi se adauga rosiile maruntite, dar nu pasirate, se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa vreo 4-5 minute la foc mic. Se pun si vinetele, se amesteca bine si se mai lasa vreo 10 minute, amestecand mereu sa nu se prinda. La sfarsit se sparg ouale direct peste vinete, se amesteca repede sa se omogenizeze si se stinge focul. Se servesc caldute.

Sunt foarte bune cu paine prajita.

Fara ou, sunt si de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]