Vinete pe gratar cu sos verde

de Alina26 in Mancaruri de legume, 7 Mar 2013 | 5911 vizualizari

 

Aceste vinete pot fi o garnitura,langa o friptura de porc sau piept de pui la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic (obtional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pe gratar cu sos verde:

Punem tigaia la incins.

Spalam vinetele, taiem extremitatile si taiem rondele de 3-4 mm si le punem pe gratar.....(eu am o tigaie,dar se coc bine si la gaz :D ) )

Pregatim sosul:

Spalam si tocam patrunjelul marut si usturoiul il pisam (daca aveti robot de bucatarie puteti sa le dati si prin robot...se face ma repede).Se pune uleiul de masline,se sareaza si se poate pune si otet balsamic (eu nu am avut,de aceea nu se vede) si amestecam.

Intr-o farfurie sau intr-un bol punem un rand de vinete si intindem sosul,iar vinete iar sos.....ultimul fiind sosul.Se pune la rece se serveste cu friptura pe gratar.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pe gratar cu sos verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]