Vinete marinate

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2011 | 15338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 30 ml ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita miere
  • 5 catei de usturoi pisat
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete marinate:

Se taie vanata in felii subtiri.  Se sareaza si se lasa sa se scurga de zeama timp de 30 minute. Se coc pe gratar.

Peste usturoiul pisat se adauga piperul si uleiul. Se omogenizeaza si se amesteca pana se obtine o emulsie in care vom adauga pe rand mierea si otetul balsamic. Se amesteca si in functie de preferinta se mai poate adauga putina sare. Punem feliile de vanata in sos, se acopera cu folie de plastic si se baga la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Miha 1

20.12.2011, 21:52

Silvia

Miha 1

20.12.2011, 21:52

Vaiii...mai Medi...cum n-am vazut eu ca mi-ai scris. Ai ramas numa cu salivatul pe baza mea...

Ancutsa 1

23.12.2017, 08:59

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv biscuiti cu cascaval