Sa stiti ca mancarea gatita cu Philips Multicooker. este mult mai buna, mai aromata, carnea e mai frageda si legumele mai gustoase. In oala de jos am facut supa sau ciorba, iar deasupra am gatit la aburi legumele natur, sau jos sosul cu friptura si sus legumele. Unde mai pui ca poti gati in ea orice: fierbe, prajeste, coace, dinstuie, nu cred ca exista ceva ce n-as putea gati in Philips Multicooker.
Curatati ceapa/prazul, morcovul, tocati varza, ceapa, feliati morcovul si taiati costita felii. Puneti in vasul de gatit ulei, adaugati ceapa si morcovul, setati aparatul pe FRY, apoi apasati COOKING TIME si programati 5 minute. Apasati START si caliti cu capacul deschis, apoi adaugati varza frecata putin cu sare (ca sa-si micsoreze volumul), foile de dafin, piper si asezati deasupra feliile costita si frunzele de telina si patrunjel.
Adaugati 150 ml apa, programati aparatul pe STEW, setati timpul la 45 minute de la COOKING TIME. Apasati START si inchideti capacul. Dupa finalizarea programului, aparatul se pune pe KEEP WARM si va tine mancarea calda pana o serviti. Daca nu, deconectati de la sursa de curent.
Varza a fost mult mai buna si mai frageda decat gatita clasic. Pofta buna.