Varza de Bruxell

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 9010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g varza de Bruxelles
  • 6 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie- coja-
  • 50 g unt.
  • 150ml apa
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxell:

Se spala bine varza, si se curate de eventualel foi galbene,se lasa la scurs si se taie apoi in jumatati daca sunt prea mari,sau sa lasa intregi. Intr-o craticioara se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul tocat marunt si apoi se adauga varza de Bruxelles. Se caleste varza pana ce se mai inmoaie si apoi se adauga putina apa si coaja de la lamaie .. Se acopera cratita si se lasa la foc mic sa se fragezeasca varza. Untul se adauga treptat peste varza amestecand usor. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se serveste ca atare sau ca si garniturea la fripturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxell" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

05.08.2010, 18:13

Hei,va astept pe toate la masa.

Panacris 1

23.02.2013, 17:33

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]