Varza de Bruxell

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 8635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g varza de Bruxelles
  • 6 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie- coja-
  • 50 g unt.
  • 150ml apa
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxell:

Se spala bine varza, si se curate de eventualel foi galbene,se lasa la scurs si se taie apoi in jumatati daca sunt prea mari,sau sa lasa intregi. Intr-o craticioara se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul tocat marunt si apoi se adauga varza de Bruxelles. Se caleste varza pana ce se mai inmoaie si apoi se adauga putina apa si coaja de la lamaie .. Se acopera cratita si se lasa la foc mic sa se fragezeasca varza. Untul se adauga treptat peste varza amestecand usor. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se serveste ca atare sau ca si garniturea la fripturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxell" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou ardelenesc