Varza cu pulpa de porc la cuptor

de dakris in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2012 | 3879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza murata
  • 6 bucati pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 120 ml ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • 2-3 foi dafin
  • cateva boabe piper
  • putin cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu pulpa de porc la cuptor:

Se toaca ceapa si ardeiul si se pun la calit in 100 ml ulei pentru cateva minute. Se adauga varza tocata si se lasa sa se caleasca cca 15 min apoi se adauga cca 500 ml apa fiarta si se introduce in cuptorul preincalzit.

Carnea se pune intr-o tigaie cu 2-3 linguri ulei si 1 ceasca apa pe foc acoperind-o cu un capac. Dupa ce s-a evaporat apa se lasa sa se prajeasca putin carnea in uleiul ramas.

Cand varza este pe jumatate fiarta se adauga carnea prajita, condimentele si, daca mai este nevoie, apa fierbinte lasandu-se sa fiarba in continuare. Cand varza s-a inmuiat se adauga pasta de tomate impreuna cu care mai fierbe inca cca 15 min. La final se adauga mararul tocat marunt.

Se serveste cu ardei iute si mamaliguta.

TIPS-URI

1

Varza murata se spala, se toca si se lasa 2-3 ore in apa la dezacrit si desarat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie (Racituri de porc)