Mie imi place tigaia asta wok ca este incapatoare, asa ca azi am pus de-o varza cu carnati, asa pe repede inainte....
Mai intai ne pregatim toate ingredientele, tocam varza si o frecam cu putina sare, ceapa o curatam si o taiem marunt, cubulete taiem si ardeiul capia, rosiile le decojim si apoi le taiem bucatele mai mici. Punem tigaia wok pe foc adaugam un pic de ulei, lasam sa se incinga si apoi punem carnatul taiat rondele, rumenim bucatele pe o parte si pe cealalta , apoi scoatem bucatele si punem la calit ceapa si ardeiul capia. Adaugam putina sare si piper si lasam sa se caleasca. Dupa ce s-au calit adaugam rosiile si lasam la foc mic cca 20 min, apoi adaugam varza, amestecam si lasam la foc mic sa se patrunda varza, cca 1 ora, amestecam din cand in cand. La final adaugam marar tocat, daca iti place, daca nu pui doar carnatii. Servesti cu mamaliguta .