Varza calita cu kaizer la ceaun

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 12385 vizualizari

 

rapid si bun.....ca doar e la ceaun:))))))....deci...din lunga serie ,,la ceaun''....

 

INGREDIENTE

  • 2 verze mai mici,
  • 500gr kaizer,
  • 3 lingurite boia dulce,
  • 1/2cana suc de rosii,
  • 5 cepe verzi(doar partea alba),
  • sare,piper,,
  • 2 foi de dafin,
  • marar,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer la ceaun:

Curatam varza,o spalam apoi o taiem fasii subtiri.Punem varza intr-un bol si presaram deasupra sare si o amestecam putin,apoi o lasam 10minute sa se inmoaie si sa lase apa.

Taiem ceapa marunt,kaiserul il taiem fasii si punem totul in ceaun,cu putin ulei.Lasam la calit putin,apoi adaugam o cana de apa si mai lasam pe foc vreo 10minute.Scoatem ceapa si kaiserul din ceaun si punem varza bine stoarsa de apa si amestecam bine,adaugam putin piper si foile de dafin si lasam pe foc inca 10minute,amestecand din cand in cand pana se inmoaie varza.Adaugam boiaua si sucul de rosii,mararul,omogenizam bine si rasturnam totul intr-un vas termorezistent si dam la cuptor 15minute pana varza se rumeneste frumos si scade zeama.

Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu kaizer la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

ela 1

01.11.2010, 17:21

Mena,sigur am sa te chem

ela 1

01.11.2010, 17:22

Adinacarla,ma pun sa mai fac daca ai venit la masa,nu te pot lasa nemancata

ela 1

01.11.2010, 17:23

Nadina nu mai bantui noaptea pe net,bantui prin casa,fac curatenie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval cu marar