Varză a-la-Cluj in vas de lut

de gatitdemine in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2011 | 9933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Varză - aprox 1.2kg
  • Ciolan afumat - 1.3 kg
  • Orez - 1 cană
  • Ceapă - 2 buc
  • Bulion sau pastă de roşii  
  • Cimbru şi mărar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză a-la-Cluj in vas de lut:

1.Se taie ceapa (nu neapărat foarte mărut) şi se pune la prăjit ,la scurt timp se pune şi orezul în tigaie după care punem carnea tocată împreună cu ceapa şi orezul câteva minute până carnea îşi schimbă culoarea .După ce oprim focul punem în conţinut sare cimbru şi mărar.
 2.Varza se taie foarte mărunt.Se pune puţină sare cimbru şi mărar şi se frământă puţin(ve-ti  observa că scade în volum). Se poate folosi si varza murata dar eu prefer varza cruda
 3.Punem ingredientele împreună în oala de lut în straturi succesive după care turnăm bulionul şi puţină apa ornăm cu câteva felii de roşii şi punem oala la cuptor cu foc potrivit aproximativ două ore .
  Se servește cu smântană

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză a-la-Cluj in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]