Varza acra cu spata de porc

de Rocsi in Porc, 17 Feb 2011 | 5953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 700 gr spata de porc dezosata si degresata
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • 3-4 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu spata de porc:

Intai de toate varza o taiem in doua si o punem la desarat,intr-o oala cu apa rece ,cu o seara inainte de a o prepara.

daca va place sa fie foarte acra,atunci doar o spalati in cateva ape si atat.

dupa ce a stat la desarat,o mai treceti printr-un jet de apa rece apoi o tocati.

carnea o taiem bucati si o spalam.

luam o oala si punem uleiul la incins.

punem carnea si o  rumenim bine pe ambele parti,pentru a iesi sangele din ea.

apoi adaugam 2-3 cani apa,putina sare si piper si o acoperim cu un capac.

o lasam sa fiarba cam pe jumatate.

ceapa o curatam si o tocam marunt.

morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

dupa ce carnea a fiert pe jumatate,punem varza,ceapa si morcovul.

lasam totul la foc potrivit.

cand carnea si varza sunt bine facute ,adaugam pasta de tomate si sucul de rosii.

mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.

sa aveti pofta!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu spata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spata de porc umpluta cu ceapa verde caramelizata