Varza acra, calita

de lia maria in Mancaruri cu carne, 2 Apr 2010 | 9774 vizualizari

 

Gustoasa si hranitoare, ca mancare de baza sau garnitura la fripturi. Eu am servit-o alaturi de carnaciori prajiti si carne de pasare,dupa preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • Ulei
  • Cimbru
  • Foi de dafin
  • Pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra, calita:

Varza se spala bine din doua, trei ape si se taie fideluta. Se ia o tigaie mai adanca, se pune putin ulei si se caleste varza, amestecand din cand in cand sa nu se arda. Adaugam doua foi de dafin ,putin cimbru uscat si lasam sub capac pana varza este bine calita si se inmoaie. Adaugam doua linguri pasta de bulion, lasam sa mai dea doua trei clocote si varza noastra este gata pentru servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra, calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata cu rasol afumat, la cuptor