Varza a la Cluj in vas roman

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2010 | 15468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g varza acra tocata
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceasca orez
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 2 linguri cu pasta de toamte
  • marar
  • condimente pentru carnea tocata
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura cu smantana
  • felii de rosie
  • kaizer

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj in vas roman:

Varza : se calesc  o ceapa tocata si morcovul ras pe razatoarea mica in putin ulei, apoi se adauga varza si se pune apa cat sa o acopere si se lasa sa fiarba. Cand e aproape gata se adauga sare ( daca mai e nevoie), piper si pasta de toamte si se mai lasa sa fiarba acoperit cam 10 minute. Se da la racit.

Carnea : se pune la calit ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea si se lasa sa isi schimbe culoarea, apoi  se adauga orezul spalat si se adauga apa. Se lasa sa fiarba si sa scada bine, apoi se adauga condimente pentru carnea tocata, piper si marar.

Asamblare : in vasul roman ( tinut in prealabil timp de jumatate de ora in apa) uns cu putin ulei, se aseaza un strat de varza, toata carnea, apoi iar un strat de varza. Deasupra se toarna un amestec din oua batute cu putina sare si cu smantana, aspoi se pun felii de rosii si bucatele de kaizer. Se da la cuptor  la foc mic pana se rumeneste amestecul de deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu varza, orez si crenvursti