Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)

de MotanLaOale in Prajituri, 18 Noi 2012 | 24632 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g branza de vaci
  • 250g zahar
  • 200g paste
  • 4 oua
  • 200g smantina
  • 100g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja unei lamai
  • 6 foi placinta
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide):

Galbenusurile se amesteca cu zaharul bine, bine.

Se adauga smantana, branza, coaja rasa de lamaie, stafidele si se amesteca bine.

Se incorporeaza si albusurile batute tare cu o spatula usor de sus in jos.

Pastele  se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.

Se pun pastele in crema  de branza si se amesteca usor.

Intr-o tava unsa cu unt se pun 3 foi de placinta unse fiecare cu unt.

Se toarna crema de branza cu paste si se niveleaza.

Se pun celelalte 3 foi de placinta unse fiecare cu unt.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru o ora pana se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar.

Este duna calda dar si rece.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

28.09.2014, 17:45

Valclaudia 1

05.12.2015, 19:04

n-am facut niciodata dar ma tenteaza Trec reteta la favorite, sigur o voi incerca!

MotanLaOale 1

05.12.2015, 19:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]