Vacuta Hochland

de Mitinita in Mancare copii, 2 Mai 2011 | 5520 vizualizari

 

La noi s-a terminat cu sandwichurile banale,de acum inainte o sa am nevoie de multa inspiratie si cercetare. Noroc ca ies si legumele ca multe se mai pot face cu ele.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de franzela
  • 1 felie de salam uscat german
  • 2 triunghiuri de branza topita Hochland
  • 1 maslina verde
  • 1 maslina neagra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vacuta Hochland:

Cu un pahar sau cu o forma rotunda de fursecuri se taie doua rondele.

Se unge o rondea cu un triunghi de branza topita.

Se unge si cealalta rondea si se pastreaza doua bucatele pentru urechi.

Se taie o felie din maslina verde.

Din maslina neagra se taie bucatele pentru nas,ochi si urechi.

Se pune felia de salam peste primul cerculet si se asambleaza sandwichul.

Se pune intr-o forma de briosa si se leaga cu o funie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vacuta Hochland" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]