O mancare simpla dar pe placul mai tuturor!
Muschiul de porc se feliaza si se spala bine fiecare felie de carne.
Se tamponeaza putin de excesul de apa si se bate putin ca la snitzele.
Usturoiul se curate si se toaca marunt.
Ceapa verde se curate ,se spala si se taie bucati mai mari.
Ardeiul se taie cuburi.
Intr-un lighean facem marinata.
se pune putin ulei,usturoiul tocat,ceapa verde,ardeiul,vegeta,piper,boia de ardei dulce si vinul rosu.
Se amesteca bine toate ingredientele si se pun bucatile de carne.
Se las in marinata 2-3 ore la frigider.
Dupa tot acest timp se incinge gratarul(eu am facut pe gril) si se pun bucatile de carne.
Se intorc pe o parte si alta pana sunt facute.
Sa aveti pofta!
1
Se servesc cu orice fel de garniture:salata,orez,cartofi nature,etc.(eu am facut o salata de rosii cu castraveti si ardei galben…si alaturi dupa cum se vede au foat si niste mititei..).
2
puteti sa mai puneti orice condimente va plac ,mie nu prea imi plac si de asta nu pun eu prea multe.