Tzatziki

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 5160 vizualizari

 

In septembrie am fost din nou in Grecia si cum stiti ce mult imi place mancarea mediteraneana, trebuie sa va spun ca nu a fost o zi in care sa nu servesc aceasta delicatesa si de fiecare data in alta taverna... ......ceea ce vedeti in imagine a fost numai pentru decor caci grosul s-a servit din castron si mmmm tare-i delicios!

 

INGREDIENTE

  • 7 castraveti proaspeti( mici)
  • 4 catei de usturoi
  • 10 linguri de iaurt grecesc
  • o lingura de ulei de masline
  • sare de mare
  • optional, marar, ceapa verde etc...
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki:

Castravetii i-am dat pe razatoarea mare, usturoiul l-am trecut prin pasatorul de usturoi, apoi am amestecat cu o lingura de ulei, am pus iaurtul si am potrivit gustul de sare. Aceasta varianta simpla mie imi place cel mai mult, fiecare e liber sa prepare dupa bunul plac adaugand si alte ingrediente, marar, ceapa verde sau ce il inspira mai mult...

Eu am scos interiorul a doi castraveti si i-am umplut cu tzatziki apoi i-am feliat...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de somon cu sos Tzatziki si tapenade