Turtite fragede cu sunca si cascaval

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 4 Sep 2011 | 3886 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt aluat:
  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie
  • 300 gr iaurt
  • 1 ou
  • sare
  • 2-3 lg ulei
  • ulei pt prajit
Umplutura:
  • sunca
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite fragede cu sunca si cascaval:

Intr-un bol punem faina, drojdia o punem in 150 ml apa calduta pana se formeaza maiaua.

Maiaua o adaugam peste faina impreuna cu 300 gr iaurt, oul, sarea si uleiul. Facem aluatul si il lasam la dospit.

Luam cate o bucatica din aluat si o intindem cu sucitorul, in mijloc punem sunca si cascaval apoi o punem la prajit in uleiul incins.

Dupa ce scoatem turtitele din ulei le lasam pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite fragede cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu carne