Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde

de Alexandra Burz in Peste, 3 Feb 2014 | 14360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi de merluciu
  • 2 lime
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o jumatate brocoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde:

Curatam si spalam bine pestele.

Curatam si spalam bine legumele.

Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si ciupercile taiate felii.

Asezonam cu sare, piper si oregano.

Adaugam pestele, asezonam din nou cu sare si piper.

In burta fiecarui peste punem felii de lamaie, iar printre bucati din nou lamaie, buchetele de brocoli, ceapa si ciuperci.

Adaugam vinul alb, acoperim cu o folie si dam la cuptor pentru 30 minute.

Scoatem, inlaturam folia si mai lasam la foc mediu aproximativ 20 minute.

Servim cu sos din suc de limeta, patrunjel verde tocat marunt, ulei de masline, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]