Trufe

de Ancutsa in Dulciuri, 23 Aug 2016 | 5887 vizualizari

 

Aceasta reteta am invatat-o de la mama acum 2 ani, cand am postat-o si pe blog, este una dintre preferatele mele. Trufele sunt pentru mine festive, imi place sa le pregatesc de Sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • Un pahar cu apa;
  • un pahar cu zahar;
  • 50 g cacao;
  • o jumatate kg biscuiti;
  • 50 g unt;
  • 200 g nuci macinate;
  • 1 lingura rom;
  • visine, nutella
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe:

 

Se fierbe apa cu zaharul si cacaoa pana se ingroasa putin siropul.

Dupa ce se ia de pe foc, se adauga untul si romul.

Cand se raceste, se adauga nucile si biscuitii.

Se amesteca toate ingredientele, apoi, din amestecul rezultat, se fac mici sfere.

Le lasam simple sau le putem umple cu visine ori cu Nuttela si crant!

In cele din urma, se rostogolesc trufele prin cacao pudra, apoi se asaza pe hartie din comert.

Vom obtine cam 30 de trufe.

 

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/04/trufe.html

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (27)

Ancutsa 1

03.09.2016, 23:00

Draga Rux, ma bucur mult ca ti-au placut!

iry-gabriela 1

08.11.2016, 11:39

Direct la favorite

Ancutsa 1

08.11.2016, 21:56

Irina, ma bucur ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoici