Triunghiul Bermudelor

de epurasha2bb in Pui, 11 Sep 2010 | 6021 vizualizari

 

:)))) fiindca au disparut imediat! in realitate e un simplu Cordon blue facut cu ingrediente adaptate in lipsa de cele sofisticate

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de  branza topita cascaval Hochland
  • cateva felii salam cu sunca
  • 1 ou
  • faina
  • cativa fulgi de porumb zdrobiti
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiul Bermudelor:

Foarte rapid si usor de facut.Se bat feliile de pipet de pui si se aseaza pe ele feliile de branza topita cu cascaval si feliile de salam,se ruleaza, se prind cu scobitori , se dau prin ou batut, faina si iar ou batut si ultima dara prin fulgii de porumb zdrobiti bine cu ciocanul de snitele ca un pesmet.se prajesc sau se dau la cuptor si se servesc caldute cu salata sau muraturi.Eu am avut niste sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiul Bermudelor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

madi_marin 1

12.09.2010, 09:56

as papa acum ca mic dejun....

onuta 1

12.09.2010, 19:33

deja sant cu furculita in mana.

ela 1

21.09.2010, 00:09

la multi ani tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fi fericita alaturi de cei dragi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui sub capac de paine