Trio Krem a la Krem

de Lavinia in Prajituri, 27 Ian 2013 | 11121 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 5 oua
  • 7 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 5 linguri ulei
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 lingurita praf de copt

Crema:

  • 1 plic creme ole de capsuni
  • 1 plic creme ole de ciocolata
  • 1 plic creme ole de vanilie
  • 600 ml frisca lichida
  • 600 ml lapte

Glazura:

  • 200 g ciocolata cu lapte/amaruie
  • 100 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trio Krem a la Krem:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul pana devine o spuma tare si lucioasa.Se adauga pe rand galbenusurile,uleiul,esenta si faina amesteca cu praful de copt si cacaua cernute in prealabil.Se tapeteaza o tava mare(40/30 cm) cu folie/hartie de copt si se coace blatul timp de 20 de min (testul scobitorii)

Pentru crema se pune intr-un bol 200 ml frisca lichida,200 ml lapte si praful creme ole de capsuni si se mixeaza pana se intareste crema.

(daca aveti frisca lichida neindulcita puneti 1-2 linguri zahar pudra)

La fel se procedeaza si cu celalalte 2 creme.

Se pun cremele peste blat ,eu am pus un strat de crema de capsuni,unul de ciocolata si unul de vanilie.Se da prajitura la rece si intre timp se pregateste glazura.

Ciocolata se topeste pe baie de abur impreuna cu frisca lichida si se lasa la racit.Se intinde peste prajitura si se da din nou la rece pana se intareste glazura.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trio Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem dubla