Trigonele cu gem de gutui din foietaj

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 6 Apr 2012 | 5562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj;
  • gem de gutui;
  • coajă de lămâie + potrocală;
  • zahăr pudră vanilat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigonele cu gem de gutui din foietaj:

Se decongelează aluatul, se întinde cu sucitorul şi se taie pătraţele cu latura cam de 3 cm. 

Se pune în mijloc gemul de gutui (l-am amestecat cu coajă de lămâie și portocală), câte o jumătate de linguriţă şi se pliază.

Se coc circa 10-15 minute, în cuptorul foarte bine încălzit. 

Simplu şi la obiect...:)

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Trigonele cu gem de gutui din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu gem proaspat