Trigoane cu ciuperci

de Anett in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2015 | 6271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • frunze de patrunjel
  • 4 linguri mari de smantana
  • sare
  • piper
  • ulei / unt pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu ciuperci:

Maruntim ceapa si calim in ulei pentru cateva minute. Adaugam ciupercile curatate si taiate in cubulete si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie si isi lasa zeama. Presarim cu sare si piper si adaugam cateva linguri de smantana si lasam  iarasi cateva minute sa gateasca. Cu ajutorul unui blender maruntim compozitia pana devine cremoasa.

Foile de placinta se taie in 2 fasii si se stropesc cu unt topit sau ulei. Pe capatul unei fasii se pune 2 linguri din umplutura de ciuperci. Se impaturesc apoi sub forma de triunghi.

Trunghiurile se aseaza in tava acoperita cu hartie de copt sau intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Trigoanele se unge cu un ou batut si le introducem in cuptorul bine incins. Se lasa la copt aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri din lipie umplute