Trandafiri cu branza si goji

de mimmi in Dulciuri, 7 Noi 2011 | 6458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 10 g drojdie uscata
  • 2 linguri ulei
  •  lapte cat cuprinde
  • aroma de portocala
  • 150 g zahar
  • 400-500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de portocala
  • 100-150 g zahar
  • cca 30 g fructe goji
  • + 1 ou pt uns
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu branza si goji:

Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar, 1 lingura faina si 100 ml lapte caldut, se lasa la dospit. Cernem faina intr-un bol, in mijloc turnam maiaua, pe margine adaugam ouale, zaharul, aroma de portocala, uleiul, un praf de sare. Framantam, adaugand lapte cat cuprinde. Lasam aluatul la dospit cca 1 ora.

Se strecoara branza(sa nu aiba apa), se indulceste dupa gust, se adauga coaja de portocala, oul si fructele goji.

Intindem aluatul,il taiem patratele pe care le crestam pe margini in forma de x.(precum in filmulet). In mijloc punem o lingurita cu branza si formam trandafirasul. Ii ungem cu ou batut si ii punem in tava,dam tava la cuptor pt 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu branza si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (17)

Rocsi 1

08.11.2011, 15:56

vin sa servesc unul cald,aburind

mimmi 1

09.11.2011, 15:54

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:10

deliciosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]