Trandafiri aperitiv

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 29393 vizualizari

 

O ideea foarte buna si de efect !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • salam uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri aperitiv:

Foietajul se scoate din frigider si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Intindem foaia si taiem fasii apoi in doua pe latime.

Pe fiecare fasie punem felii de salam si rulam.

Punem astfel trandafirii in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 200 grade pana ce foietajul s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (35)

- Andreea - 1

15.09.2013, 16:39

bianca92 1

14.10.2013, 21:30

Foarte frumoasa prezentarea

- Andreea - 1

14.10.2013, 21:40

Multumesc Bianca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]