Trandafiri aperitiv

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 7132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj
  • salam

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri aperitiv:

Taiem foietajul fasii de cca 2 cm latime.

Salamul il taiem felii subtiri si fiecare felie o taiem in jumatate.

Punem pe toata fasia felii de salam si rulam.

Dintr-o fasie de foietaj facem 2-3 trandafiri.

Ii punem in tava pe hartie de copt si ii dam la cuptor pentru cca 25 de minute.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto