Trabucuri aperitiv

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 16 Dec 2012 | 16062 vizualizari

 

Ati fost anuntata ca vin intr-o ora musafirii si nu stiti ce sa le pregatiti ? Incercati aceasta reteta rapida si musafirii va vor fi incantati.
Serviti-le calde alaturi de un pahar cu bere sau vin....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de placinta(foi)
  • 250 branza
  • 2 oua
  • marar verde
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trabucuri aperitiv:

Scoateti de la congelator foile de placinta si lasati-le sa se decongeleze.

Cautati ce branza aveti prin frigider( eu am abut branza de burduf,telemea si branza impletita)poate sa fie de un singur fel, radeti-o sau sfaramati-o cu furculita.

Un ou si un albus le bateti bine cu un praf de sare.

Mararul il tocati marunt.

Intr-un bol amestecati branza, oul batut, mararul tocat si presarati piper proaspat macinat. Amestecati bine.

Foile de placinta le ungeti pe fiecare cu putin ulei , apoi suprapuneti cate 4 una peste alta.

Taiati apoi foile in dreptunghiuri cat vreti voi de mari sa fie trabucurile( un rand de  foi in 9 sau 12 bucati)

Cu o lingurita asezati pe o margine branza , asa cum vedeti in poza, apoi rulati trabucurile.

Le asezati intr-o tava cu hartie de copt, le ungeti cu galbenusul batut cu o lingura cu ulei si apoi le dati la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C, pina se rumenesc deasupra, cam 15-20 de minute.

Serviti trabucurile, de preferinta calde, dar....sunt bune si reci.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Trabucuri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diaconta 1

16.12.2012, 18:56

va trebui sa ma apuc de fumat

RuxyRux 1

16.12.2012, 23:30

Grozav de gustoase!

Rocsi 1

16.12.2012, 23:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu porumb