Imi place ''sa ma joc'' facand torturi.e o tortura sa ma pui sa fac clatite,dar o placere sa fac torturi...
Blat:
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si apoi uleiul, se bat bine, apoi se adauga faina. Se tapeteaza forma de tort cu hartie copt (forma mijlocie de tort) se toarna compozitia si se da la cuptorul preincalzit. Este gata cand trece testul scobitorii.
Siropul:
Sirop gros de capsuni diluat cu 2 -3 linguri de apa, in functie de cat de mult vreti sa insiropati tortul, faceti si cantitatea de sirop
Crema:
Untul se freaca bine cu pliculetele de zahar vanilat. Capsunile se paseaza, pot ramane si bucatele mai mari sau se paseaza pana devine un piure. Plicul de crema cu zaharul si laptele rece se mixeaza, pana devine o crema consistenta, apoi se amesteca cu untul si piureul de capsuni.
Asamblare:
Se taie tortul in 2 sau 3, in functie de cat de bine a crescut. Se insiropeaza, se intinde crema intre straturi si se orneaza cu capsuni si frisca