Tortulet cu blat de savarina

de ala_oancea in Torturi, 19 Mai 2009 | 12426 vizualizari

 

Tortulet si savarine dupa reteta lui Miha

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 150 ml frisca lichida
  • 1 budinca de capsuni
  • 350 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • capsuni pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu blat de savarina:

Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza galbenusurile, apoi pesmetul si faina. O parte din aluat l-am turnat in formele de briose si am facut sase savarine. Restul de aluat se toarna in forma de tarta unsa si tapetata cu faina si se coace pentru 30 de minute. Intre timp se prepara budinca si se bate frisca. Cand blatul s-a racit, se unge cu budinca, apoi cu frisca si se orneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu blat de savarina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Panna Cotta cu capsuni